TV Programı: Teleyurt

Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) Müdürü Prof.Dr. İsmail Adak ve Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Merkezi Birimi (YADİM) Koordinatörü Gülgönül Bozoğlu 22.12.2011 Perşembe Günü Saat:17.00’da Karadeniz TV’de canlı yayınlanan ve sunuculuğunu Mesut Şenol’un yaptığı “Tele-yurt” adlı programa konuk oldular. Üniversitemizin tanıtımının yapıldığı programda YADİM ve YÜSEM çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Üniversite-sanayi-halk işbirliği bağlamında yapılan faaliyetler anlatıldı. Sivil toplum ve kamu kurumları ile ilişkileri  irdelendi. Yalova Çizgi Gazetesi Sahibi Burhan Kazmalı telefon bağlantısı ile katıldığı programda, Üniversite yönetimini başarılı bulduğunu belirtti. Üniversitemizin arazi sorununa da değinen B.Kazmalı, bu sorunun aşılması için halen zaman kaybedildiğini ifade etti. Programda ayrıca Üniversitenin kalkınmaya katkısı ifade edildi. Yalova Üniversitesi’nin toplumla entegre çalışmaları hakkında bilgiler verilerek, bu güne kadar gerçekleşen AB projeleri hakkında da ayrıntılar sunuldu.