TV Programı:[D]oğru Tercih

CNBC-E TV’de yayınlanan, yapımcısı ve sunucusu Sadık Gültekin olan “Doğru Tercih” adlı programa Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Karaosmanoğlu konuk oldu.S. Gültekin’in Yalova Üniversitesi’ni sloganlarla kısa tanıtımı ardından soruları yanıtlayan Prof.Karaosmanoğlu farklılık yaratan bölümler konusunda bilgi sundu. Sosyal Hizmet, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Polimer Mühendisliği ve Kimya ve Süreç Mühendisliği bölümleri üzerinde konuşuldu. Kültür ve Sanat Birliği ile Hukuk Fakültesi için bilgi veren Karaosmanoğlu Yalova’nın öğrenciler için avantajlarını belirterek kentin mavisi ve yeşili, ormanı ve sahili ile çok güzel bir şehir olduğunu vurgulayarak “Yalova Mustafa Kemal Atatürk’ün kentidir” dedi. On altı yıldır eğitime katkı veren Sadık Gültekin’e teşekkür eder, güler yüzlü programlarının başarı ile sürmesi temenni ederiz.