Uluslararası Öğrenciler Minik Yüreklerle Buluştu

Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencilerinden Kazakistanlı Elnora Irrıssaliyeva ve Bangladeşli Mahmudul Hasan, 19 Temmuz İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleşen ziyarette, Mevlana Değişim Programı ile gelen Elnora Irrıssaliyeva ve Farabi Değişim Programı ile gelen Mahmudul Hasan öğrencilerle tanışarak İngilizce konuşma pratiği yaptılar. Küçük yaştaki öğrencilerin yabancı dil öğrenmelerini teşvik etmek amacıyla gerçekleşen ziyarette, ilkokul öğrencileri ile uluslararası öğrenciler sohbet ederek eğlenceli vakit geçirdi. Türkiye’de eğitim almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Irrıssaliyeva ve Hasan, öğrencilerle birlikte şarkı söyleyerek oyunlar oynadı.