Üniversite-Sanayi İşbirliği Projesine Tübitak Desteği

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü ve AKSA firması ile ortaklaşa gerçekleştirilen Üniversite Sanayi İşbirliği Projesi TÜBİTAK tarafından desteklenecek.

Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Atilla Taşdelen’in yürütücü, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Arif Kaya’nın araştırmacı ve Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümü Doktora Öğrencisi Yusuf Yeşilay'ın bursiyer olarak görev aldığı, “Halojen Grubu İçermeyen Güç Tutuşur Akrilik Elyaf Üretimi" başlıklı proje, TÜBİTAK Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı kapsamında (1505) destek almaya hak kazandı.

Yalova Üniversitesi Polimer Malzeme Mühendisliği Bölümünün yürütücü olarak, ülkemizin alanında en büyük ve önemli sanayi kuruluşu olan AKSA Akrilik Kimya Sanayii A.Ş. firmasının da müşteri kuruluş olarak yer alacağı proje için hem akademisyenlerimizi hem de firmamızı tebrik ederiz.