Üniversiteler Arası Öğrenci İşleri Mevzuat-Uygulama-Birliktelik Toplantısı

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘Devlet ve Vakıf Üniversiteleri Öğrenci İşleri Mevzuat-Uygulama-Birliktelik Toplantısı’ Türkiye’deki tüm devlet ve vakıf üniversitelerinden yaklaşık 220 katılımcıyla 08 -11 Mayıs 2015 tarihleri arasında Gümüşhane Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya konuşmacı olarak katılan Yalova Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Başkanı Faruk BÜLBÜL, Öğrenci İşleri mevzuatlarının uygulanması, sorunlarının ve çözüm yollarının dile getirilmesi ve 6569 Sayılı Kanun/Harçlar ile ilgili bir sunum yaptı.

Sunumların ardından Moderatör eşliğinde soru - cevap halinde öğrenci işleri ve YÖK (Yüksek Öğretim Kurumu) tarafından alınan 6569 Sayılı Kanun ve bunlara yönelik Harç sistemi konularında bilgi alışverişinde  bulunuldu. Toplantı sonunda katılımcılara Gümüşhane Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından sertifika takdimi yapıldı.