Üniversitelerarası Futbol 2.Lig Grup Müsabakaları Üniversitemizin Ev Sahipliğinde Başladı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Futbol 2. Lig Grup müsabakaları üniversitemiz ev sahipliğinde düzenleniyor. 25 Kasım 2014 tarihi itibariyle Yalova  Ahmet SARAÇ Stadyumu’nda başlayan grup müsabakaları 29 Kasım 2014 tarihinde tamamlanacak. Müsabakalara üniversitemiz futbol takımının yanı sıra Bursa Uludağ Üniversirtesi, Bursa Orhangazi Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi futbol takımları katılıyor. Tek devreli lig usülü ile oynanan grup müsabaları sonucunda birinci olan üniversite takımı bir üst lige yükselecek.