Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat ile Konsey Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı ziyaret ederek yeni görevleri için tebrik etti.

Yalova Üniversitesi Öğrenci Konseyi, görevine yeni atanan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Öğrenci Konsey Başkanı Umut Berkay Polat ile Konsey Yönetim Kurulu Üyeleri, Üniversitemiz öğrencilerine yönelik yapılması planlanan proje ve çalışmalarla ilgili Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile istişarelerde bulundu.

Öğrencilerin talepleriyle tek tek ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Öğrenci Konsey Başkanı Umut Berkay Polat ve Konsey Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.