Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, 10 Kasım Programına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, 10 Kasım Programına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında Yalova Valiliği tarafından düzenlenen 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Töreni’ne katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunularak büyük önder rahmet ve minnetle anıldı. Törene Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Cenk Topuz, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,  Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Baro Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş, il protokolü, kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar da iştirak etti.

Törenin ardından Kent Müzesi'nde düzenlenen "YAS" sergisine katılan Rektörümüz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen bu özel sergiyi ziyaret etti.

Programın devamında, saat 10.30'da Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde Anma Programı düzenlendi. Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, konuşmalar ve oratoryonun yer aldığı bu etkinlikle birlikte 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Töreni Programı sona erdi.