Üniversitemiz Ulusal Basında Yer Aldı

İstanbul’un Fethinin 569. Yıldönümü Yalova Üniversitesi ile Yalova Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Fetih Programı, ulusal basında da ses getirdi.

Programa Yalova Belediye Başkan V. Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, protokol üyeleri, il müdürleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Yalova Üniversitesi akademik ve idari personeli, öğrenciler ve Yalova halkının yoğun ilgi gösterdi.

Kuran-ı Kerim tilavetleriyle, öğrencilerin şiirleri ve Eşref Ziya Terzi’nin güzel ezgilerinin  manevi ve milli duygularımızı yoğunlaştırdığı bu önemli gece, Yalova Basınının yanı sıra ulusal basın kanallarında da yer aldı.