Üniversitemizde Bisiklet Yarışması Düzenlendi

Yalova Üniversitesi Bisiklet Kulübü tarafından, Yalova Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığının ve Yalova Gençlik Spor il Müdürlüğünün desteğiyle, merkez yerleşkede düzenlenen ilginç yarışma katılan ve izleyen herkesin eğlenceli vakit geçirmesini sağladı. Belirlenen yaklaşık 10 metre uzunluğundaki parkurda en yavaş ve dengeli gidenin kazandığı yarışmada herkes aynı tür bisikletlerle 4 kişilik gruplar halinde ve cinsiyet ayrımı yapılmadan aynı kategoride yarıştı. Kondisyonun ya da fiziksel üstünlüğün avantaj sağlamadığı cinsiyet, yaş, kilo ve boy gibi kategoriler olmadan öğrencilerin, çalışanların ve eğitimcilerin bile mücadele ettiği yarışmada eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Müzik, çeşitli ikramlar, yarışma ve eğlencenin bir arada olduğu yaklaşık iki saatin ardından yapılan ödül töreniyle dereceye girenlere madalyalar verildi.