Üniversitemizde İdari Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde İdari Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Yalova Üniversite Rektörlüğü tarafından 2022-2023 Akademik yılında gerçekleştirilen idari faaliyetler ile 2023-2024 Akademik yılında gerçekleştirilmesi planlanan  idari faaliyetlerin değerlendirildiği toplantı Rektörlük Senato salonunda gerçekleştirildi. 
Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı yönetiminde gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca, Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlı, Prof. Dr. Hamit Er, Genel Sekreter Vekili Ercan Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları, Genel Koordinatör, Daire Başkanları ve Özel Kalem Müdürü katıldı. 
Toplantıda yaklaşan yeni eğitim-öğretim dönemine sorunsuz bir şekilde başlangıç yapılması için idari anlamda yapılacak çalışmalar tüm detaylarıyla ele alındı. İdari birimlerin çalışmaları hakkında ilgili birim yöneticilerinden bilgiler alan Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı Yalova Üniversitesi’nde 2023-2024 eğitim-öğretim dönemine sorunsuz bir şekilde başlanılması için gerekli idari çalışmaların yapıldığını ifade etti.