ÜNİVERSİTEMİZDE KRİPTEKS PROGRAMININ ÇEKİMLERİ YAPLIDI

TRT OKUL ’un dinamik yarışması Kripteks, Türkiye’deki tüm üniversite öğrencilerine kazandırmaya devam ediyor.Hasan YILDIZ yönetmenliğinde TRT Kurumu adına Yıldızlar Tanıtım Organizasyon Ltd. Şti. tarafından hazırlan program, Yalova Üniversitesi’ne konuk oldu. Bu keyifli yapımın çekimleri esnasında üniversitemizde büyük heyecan ve çoşku yaşandı. Yalova Tarihinin şifrelerle ekrana taşınacağı program için 26 Şubat 2014 tarihinde Yalova MYO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen elemelerde üniversite öğrencileri tüm hünerlerini sergiledi; heyecan, serüven, hareket ve eğlence bir arada yaşandı ve yaşatıldı.  İki renkli performans Tuğçe DİNÇ ve Nusret İÇEL finale kaldı.

Rekabetin sportmence yapıldığında dostluk olduğunu hatırlatan program,  her Cuma 22:50’de TRT OKUL’da seyircisiyle buluşuyor. Yeni öğrenciler ve yeni iddialarla Anadolu Tarihinin zenginlikleri içerisinde yediden yetmişe herkesi sürüklemeye devam ediyor.