Üniversitemizde TÜBİTAK Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programlarından 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları, 4005 Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitimi Uygulamaları Çağrı Programlarının tanıtımı için TÜBİTAK tarafından çeşitli üniversitelerde bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi. Bu kapsamda üniversitemizde de bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya ilgili konularda çalışan akademik personellerimiz ile Yalova Üniversitesi Bilimsel Araştırmaları Koordinasyon Birimi yetkilileri katıldı. Toplantıda TÜBİTAK adına sunum yapan Başuzman İhsan Erdem Kayral, Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları ile Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitimi Uygulamaları Çağrı Programlarının tanıtımını yaptı. Yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından toplantı sona erdi.

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programlarının detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.