Ünlü Spor Muhabiri Evren Göz Yalova Üniversitemiz’e Konuk Oldu

Haber Global Programı Yorumcusu ve Spor Sosyal Ağı Vole’nin Genel Yayın Yönetmeni Evren Göz, Yalova Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Yeniler Kulübü’nün düzenlediği söyleşi etkinliğinde Öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Yalova Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi’nde yer alan 15 Temmuz Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye, çok sayıda Öğretim Üyemiz ile Öğrencilerimiz katılım sağlamışlardır.

Spor muhabirliğinin temelleri ve ilgili alanda faaliyet gösteren muhabirlerin çalışma şartları hakkında Öğrencilerimiz’e bilgi veren Evren Göz, kendi mesleki tecrübelerini içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Özellikle günümüzde, dijital medyaya çok önem vermek gerektiğini ifade eden Evren Göz, Öğrencilerimiz’in, spor muhabirliğine ilişkin sorularını da yanıtladı