Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Sertifika Töreni 08.06.2012

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA),  Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Yalova Üniversitesi  işbirliği ile gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan 70 kursiyere sertifikaları Altınova^Da düzenlenen törenle verildi.Yalova Üniversitesi’ni Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu’nun temsil ettiği  törene Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Garnizon Komutanı Dz.Kur.Kd.Alb.Meftun Dırman, Altınova Kaymakamı Gürkan Polat, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Ali Rıza Alkış, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral,  Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Özel,  Bursa KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Akdağ ve MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan katılarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarını takdim ettiler. Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden 18 öğrenci de eğitimlerini başarı ile tamamladı. Girişimci öğrencilerimizi kutlarız.