Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. M. Emin Ergün’ün Ziyareti

Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. M. Emin Ergün, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette karşılık görüş alışverişinde bulunuldu. 6-9 Mayıs 2013 tarihlerinde Yalova’da yapılacak olan 5. Süs Bitkileri Kongresi’nin, Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü ile Yalova Üniversitesi’nin birlikte düzenlenmesi konusu değerlendirildi. Kongre Düzenleme  Kurulu’nda Yalova Meslek Yüksekokulu Park ve Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Yard.Doç.Dr. Gül Yücel ve Öğr.Gör. Yusuf Evren Doğan’ın görev yapması kararı alındı.