Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan İlaslan ve Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfi Özgür’ün Ziyareti

Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan İlaslan ve Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfi Özgür Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Yalova Üniversitesi Dış İlişkiler Merkezi Birimi (YADİM) Koordinatör Yardımcısı Öğr.Gör. Oğuzhan Köse ve YADİM Elemanı Ali Erhan Konuk hazır bulundu. Prof.Karaosmanoğlu, kültür ve sanat etkinlikleri, yurtdışı ilişkileri ve Balkan Ülkeleri ile  süregelen ve planlanan çalışmaları anlattı. H.İlaslan Yalova Belediyesi’nin etkinliklerini özetleyerek bu etkinliklere öğrenci ve personelin katılımını bekledikleri belirtti. L.Özgür  dernek çalışmaları ve bu yaz Balkan Göçü’nün 100. Yılı adına gerçekleştirilecek Yalova Belediyesi  etkinlikleri konusunda bilgi verdi. Fikir alışverişinde bulunularak ortak çalışmaların  kent için yararı vurgulandı.