Yalova Belediyesinden Rektörümüze Ziyaret

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıduman, Fatih Şahin, Naim Ardıç ve Volkan Dadaloğlu, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla tebriklerini ilettiler.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıduman, Fatih Şahin, Naim Ardıç ve Volkan Dadaloğlu’ndan oluşan heyet, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi ile her konuda işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti.