Yalova Belediyesi’nden Üniversitemize Ziyaret

Yalova Belediye Başkan Vekili Adil Ürekli, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Halit Güleç ve İlyas Özdemir, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi ziyaret ederek yeni görevi dolayısıyla tebriklerini iletti.

Yalova Belediye Başkan Vekili Adil Ürekli, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Halit Güleç ve İlyas Özdemir, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Cebeci’ye yeni görevinde başarılar dileyen Adil Ürekli, Halit Güleç ve İlyas Özdemir, Yalova Üniversitesi ile her konuda işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Prof. Dr. Suat Cebeci de ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti.