Yalova Çiftlikköy Aksa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Yalova Çiftlikköy Aksa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci öğretmenleri eşliğinde üniversitemizi ziyaret etti. Üniversitemizin bazı fakültelerini ve bölümlerini yakından tanımak amacıyla yapılan ziyarette öğrenciler Mühendislik Fakültesi, Merkezi Araştırma Laboratuvarı ve Yalova Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler. Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ın talimatıyla görevlendirilen araştırma görevlileri öğrencilere fakülteleri ve bölümleri tanıttılar. Öğrenciler ziyarette fakülte ve bölümlerle ilgili merak ettikleri hususlarda yetkililerden bilgi aldılar. Yapılan ziyaretlerin ardından gezilerini tamamlayan Yalova Çiftlikköy Meslek Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri üniversitemizden ayrıldı.