Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin Rektörümüzü Ziyaret Etti

Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret etti. Prof.Dr. Ali Erbaş’a Rektörlük görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Hüseyin Çetin, Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş’a çalışmalarında başarılar diledi. Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş da ziyaretlerinden dolayı Başkan Hüseyin Çetin ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Yalova Üniversitesi’nin varlığının Yalova ekonomisi ve Yalova esnafına olan katkılarının ele alındığı görüşmede üniversitenin ve şehrin gelişim süreci üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin ve beraberindeki heyet  üniversitemizden ayrıldı.