Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Rektörümüzü Ziyaret Etti

Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin ve beraberindeki heyet Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden Başkanı Hüseyin Çetin Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan’da ziyaretlerinden dolayı Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Çetin ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Yalova Üniversitesi’nin gelişim sürecinin şehir esnafına etkisi ve üniversite-esnaf ilişkilerinin ele alındığı görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan Yalova Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği heyeti üniversiteden ayrıldı.