Yalova Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

Yalova Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencileri son sınıf öğrencilerinden oluşan kalabalık bir öğrenci grubu öğretmenleri eşliğinde üniversitemizi ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’nin fakültelerini ve bölümlerini yakından tanımak amacıyla yapılan ziyarette öğrenciler Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Merkezi Araştırma Laboratuvarı ve üniversitemiz kütüphanesini ziyaret ettiler. Ziyaretçi öğrencilere fakülteler ve bölümler hakkında detaylı bilgi vermek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ın talimatıyla görevlendirilen araştırma görevlileri öğrencilere fakülteleri ve bölümleri tanıttılar. Öğrenciler ziyarette fakülteler ve bölümlerle ilgili merak ettikleri hususlarda yetkililerden bilgi aldılar. Yapılan ziyaretlerin ardından gezilerini tamamlayan Yalova Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi öğrencileri üniversitemizden ayrıldı.