Yalova Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (GÖNÜLDER) Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Yalova’da uzun yıllardır faaliyet gösteren ve 29 dernek ve vakfı bünyesinde bulunduran Yalova Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (GÖNÜLDER) Rektörümüz Prof.Dr. Ali Erbaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bünyesinde bulunan tüm dernek ve vakıflar adına Rektör Prof.Dr. Ali Erbaş’a görevinde başarılar dileyen platform sözcüsü Hacı Ömer Anlayışlı Yalova Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformunun ilde gerçekleştirdiği çalışmalar, projeleri  ve faaliyet alanları hakkında Rektör Prof.Dr. Ali Erbaş’a bilgi verdi. Platform bünyesinde bulunan tüm dernek ve vakıf yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Prof.Dr. Ali Erbaş Yalova’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile iyi ilişkiler kurma çabası içinde olacaklarını ifade ederek Yalova’nın ve Yalova Üniversitesi’nin gelişmesi için birlikte çalışmanın önemli olduğunu vurguladılar. Yapılan görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan heyet üniversitemizden ayrıldı.