Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm'den Rektör Bahçekapılı ’ya Ziyaret

Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’yı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ziyaretlerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’e teşekkür etti. Rektörlük makamında yapılan görüşmede yaklaşan yeni eğitim öğretim dönemi ve bu bağlamda alınacak güvenlik tedbirleri ele alındı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı Yalova’nın ve Yalova Üniversitesinin ülkemizin her bölgesinden gelecek öğrenciler için güvenli bir ortam olduğunu ifade erek bu ortamın tesis edilmesini sağladıkları için Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm ve tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti.

İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm ise Yalova Üniversitesi öğrencilerinin huzur ve güven içerisinde eğitim görebilmeleri için Yalova Üniversitesi ile yakın iletişim ve iş birliğinin artarak devam edeceğini belirtti. Ziyaret karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.