Yalova Kent Konseyi Rektörümüzü Ziyaret Etti

Yalova Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu ve beraberindeki konsey yöneticileri Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Yalova Üniversitesi’ne Rektör Vekili olarak atanmaları dolayısıyla Prof. Dr. Güler Alkan’ı tebrik eden Konsey Başkanı İsmail Mutlu Rektör Alkan’a görevinde başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Güler Alkan’da ziyaretlerinden dolayı Başkan İsmail Mutlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Başkan İsmail Mutlu görüşmede konseyin Yalova’daki misyonu ve çalışmaları hakkında Rektör Alkan’a bilgi verdi. Rektör Alkan da temel gayelerinin kentle üniversiteyi bütünleştirmek olduğunu dile getirerek bu bağlamda başta kent konseyi olmak üzere Yalova’da faaliyet gösteren bütün sivil toplum kuruluşlarıyla sağlıklı ilişkiler geliştirmeyi hedefledikleri söyledi. Yalova’nın gündemindeki konular ve üniversitemizin gelişim sürecinin ele alındığı görüşmenin ardından ziyaretini tamamlayan Yalova Kent Konseyi üniversitemizden ayrıldı.