Yalova Milletvekili Temel Coşkun’un İftar Yemeği 25.07.2012

Yalova Milletvekili Temel Coşkun Yalova Evliya Çelebi Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde iftar yemeği verdi. Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, Garnizon Komutanı Meftun Dırman, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Özel, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fehmi Öncü ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan’ın hazır bulunduğu iftara Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hüseyin Yıldırım, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Cengiz Güngör, Yalova Meslek Yüksekokulu(MYO) Müdürü Prof.Dr.Fikret Yüksel, Çınarçık MYO Müdürü Prof.Dr.Rafet Bozdoğan, İl Protokolu ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldılar.Yemek duasını İl Müftüsü Hıdır Bayrak’ın yaptığı iftarda, Milletvekili T.Coşkun iftara katılanlara, Vali E. Civelek ise İl Protokolünü iftarda bir araya getiren T. Çoşkun’a konuşmalarında teşekkür etti.