Yalova Soroptimist Kulübü Gökkuşağı Sergisi

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Filiz Karaosmanoğlu, Dış İlişkiler Merkezi Birimi Koordinatörü Gülgönül Bozoğlu ile Gökkuşağı Resim Sergisi’ni ziyaret etti. Yalova Soroptimist Kulübü Üyeleri Hacer Gönenç Prof.Karaosmanoğlu bu iyi amaçlarla düzenlenen sergideki eserleri büyük beğeni ile inceleyerek tebriklerini sundu. , Nuriye Özkanoğlu, Yıldız Tuna ve Serpil Özbağcı ayrıca, Baha Tuna, Yavuz Salt, Rana Evcin, Duygu Uzun ve bağışcılar  adını  "Gökkuşağı Sanat Topluluğu" olarak belirttilen topluluk tarafından, Özel İlgi Atölyesinde hocaları Yavuz Salt önderliğinde iki yıldır ürettikleri Ebru, Pastel Boya ve Kolajdan oluşan eserleri görülerek bilgi alındı.Yalova Soroptimist Kulübü Başkanı Serpil Özbağcı ve kulüp üyeleri eşliğinde gezilen sergide Başkan Özbağcı sergide satılan tabloların gelirini Yalova Soroptimist Kulübü burslu öğrencilerine bağışlanacağı bilgisini verdi.