Yalova Su Sempozyumu Düzenleme Kurulu Rektörümüzü Ziyaret Etti

15-16-17 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Yalova Su Sempozyumu ile ilgili olarak Sempozyum Düzenleme Kurulu Üyeleri Rektörümüz Prof. Dr. Güler Alkan’ı makamında ziyaret etti. Sempozyumunun düzenleme kurulu başkanlığın yürüten Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Hayri Eren sempozyumun amacı ve içeriği hakkında Rektör Alkan’a bilgi verdi. Sempozyumda “Şehrimizde su yönetimi” temasını ilke olarak benimsendiklerini ifade eden Prof. Dr. Recep Hayri Eren bu kapsamda içme kullanma suları, atık sular, acil ve afet durumlarında su yönetimi, suyun geleceği gibi konuları farklı boyutları ve güncel gelişmeler ışığında ele alacaklarını ifade etti.  Rektör Prof. Dr. Güler Alkan da suyun ülkemizde stratejik değerinin her geçen gün arttığını aynı şekilde nüfusu hızla artan şehirlerimizden biri olan Yalova’nın sularının da doğru kullanılmasının büyük önem taşıdığını ifade ederek Yalova Üniversitesi olarak şehrin su yönetimini ele alan bu sempozyuma destek verdiklerin ifade etti.