Yalova Termal Fen Lisesi Öğrencileri, Yalova Üniversitemiz Polimer Mühendisliği Bölümü’nü Ziyaret Etmişlerdir.

Yalova Termal Fen Lisesi 11. Sınıf Öğrencileri, Yalova Üniversitemiz Polimer Mühendisliği Bölümü’nü ziyaret ederek, Polimer Mühendisliği disiplini ile ilgili bilgiler edinmişlerdir.
Yalova Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Polimer Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadriye Tuzlakoğlu tarafından, yoğun ilgi düzeyi ve katılım oranı ile Polimer Mühendisliği Bölümü’nü ziyaret eden Yalova Termal Fen Lisesi 11. Sınıf Öğrencileri’ne yönelik, Polimer Mühendisliği ile ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirilmiştir.

Prof. Dr. Kadriye Tuzlakoğlu’nun sunumunun akabinde ise Yalova Termal Fen Lisesi Öğrencileri, Polimer Mühendisliği Bölümü hakkında merak ettikleri detayları, Öğretim Üyelerimize yönlendirerek, bilgi edinmişlerdir.

Bilgilendirme sunumunun soru ile cevap bölümünün sona ermesiyle birlikte, Yalova Termal Fen Lisesi 11. Sınıf Öğrencileri, Polimer Mühendisliği Öğretim Üyeleri’nden Dr. Öğr. Üyesi İdris Karagöz, Dr. Öğr. Üyesi Emre Tekay, Dr. Öğr. Üyesi Alper Kaşgöz, Arş. Gör. Dr. Dilek Dalgakıran ve Arş. Gör. Ali İmran Ayten eşliğinde Polimer Mühendisliği laboratuvarlarını ziyaret etmişlerdir. Yoğun düzeyde ilgi ile katılım sağladıkları ziyaretlerini tamamlayan Yalova Termal Fen Lisesi 11. Sınıf Öğrencileri, Polimer Mühendisliği Öğretim Üyeleri nezdinde, Yalova Üniversitemiz’e teşekkürlerini iletmişlerdir.