Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 300.Gün Değerlendirme Toplantısı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) 300. Gün Değerlendirme Toplantısı yapıldı. YTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda Üyeleri ve Yerel Basın Temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Üniversitemizi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu temsil etti. YTSO Yönetim  Kurulu Başkanı Celal Özel bugüne dek yapılanları ve 2009–2013 yıllarını kapsayan Stratejik Plan kapsamında yapılacakları açıkladı. Başkan Özel, “Yaptığımız SWOT Analizine göre Yalova’da Üniversitenin olmasını biz YTSO Üyeleri için büyük bir fırsat, üçüncü fırsat olarak belirledik.Yalova Üniversitesi ile geçtiğimiz temmuz ayında bünyemizde yer alan İl Kadın Girişimciler Kurulu arasında bir protokol imzaladık. Bu protokol çerçevesinde somut projeler yapmayı hedefledik. Bunlardan ilki Girişimcilik Aşısı adını verdiğimiz projemizdir” dedi. Toplantının ardından baş başa görüşen YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel ve Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu ikili ilişkilerin geliştirilmesi ve çalışmalarda süreklilik sağlanması konusunda fikir birliğine vardılar. YTSO üyelerine verimli çalışmalar ve hayırlı kazançlar dileriz.