Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 400. Gün Değerlendirme Toplantısı

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu göreve gelmelerinin 400. günü nedeni ile bir değerlendirme toplantısı düzenledi. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel’in başkanlığındaki toplantı büyük bir katılımla yapıldı. Üniversitemizi temsilen toplantıda Genel Sekreter Adem Taşcı ile Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Leyla Melike Koçgündüz hazır bulundu. Toplantıda “YTSO’nun Yasal Yükümlülükleri Gereği Yapılan Çalışmalar ve Gelişmeler, Üyelerle İlişkiler ve Gelişmeler, Çalışanların Gelişimi İle İlgili Yapılan Çalışmalar, Yenilikçilik Anlayışı İçinde Yapılan Çalışmalar, Uluslararası İlişkileri Geliştirme Anlamında Yapılan Çalışmalar” başlıkları ile oda faaliyetleri sunuldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından Kadın Girişimciliği konusunda genel politikalar geliştirmek ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunmak için oluşturulan YTSO Kadın Girişimciler Kurulu ile Yalova Üniversitesi ortak çalışmaları konusunda bilgi verilerek, “Girişimcilik Aşısı Projesi” kapsamında gerçekleştirilen üç konferans belirtildi. Üniversite-Sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve akademik çalışmaların kalkınmaya katkısının artırılması amacı ile YTSO’nın Üniversitemizce düzenlenen 13 adet panel, seminer ve konferansa katılarak 1 adet ortak etkinlik düzenlediği bilgisi sunuldu.