Yalova Ticaret ve Sanayi Odası-İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlık ve İcra Kurulu Seçimi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası(YTSO) İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlık ve İcra Kurulu Seçimi, YTSO Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Seçime YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yıldız Tuna, Kurul Üyeleri, Yalova Üniversitesi İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Mühendislik Fakültesi Kimya ve Süreç Bölüm Başkan Yardımcısı Yard.Doç.Dr. Didem Omay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Mine Aksoy ve Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörü Serap Türkyılmaz katıldılar. Önce Başkanlık görevini devreden Yıldız Tuna göreve geldikleri günden bu yana geçen süre içerisinde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Y.Tuna Yalova Üniversitesi ile yapılan protokol sonucu hayata geçirilen “Girişimcilik Aşısı” çalışmalarının süreklilik kazanarak başarı ile devam ettiğini ifade etti. YTSO Başkanı Celal Özel, Başkan Yıldız Tuna’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek buket takdim etti.  Ardından yapılan seçimde Süheyla Uzuneser yeni dönem İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı olarak seçildi. Seçim ile 14 kişilik yeni İcra Kurulu belirlendi. Yeni Başkan S. Uzuneser konuşmasında başta Y.Tuna olmak üzere kurulda emeği geçenlere çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, bugün bir nöbet değişiminin yaşandığını ve kendisi için bu görevin büyük bir onur olduğunu ifade etti. S. Uzunere’e yeni görevinde başarı dileriz.Hayırlı olsun.