Yalova Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Heyeti, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban’ı Makamında Ziyaret Etti

Yalova Üniversitemiz Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şaban Kayıhan, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Can Canpolat ve Fakülte Sekreteri Türker Erdoğan, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban’a yönelik olarak nezaket ziyareti gerçekleştirerek, Başsavcılık görevleri dolayısıyla tebrik ve başarı dileklerini ilettiler.

Başsavcılık makamında gerçekleşen ziyaret esnasında Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban’a, Yalova Üniversitemiz Hukuk Fakültesi hakkında bilgi veren Dekan Prof. Dr. Şaban Kayıhan, Yalova Üniversitemiz ve Hukuk Fakültemiz ile ilgili plan ve hedeflerinden de söz etti. Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban da Hukuk Fakültesi Dekanlığı’na atanmaları ile ilgili Prof. Dr. Şaban Kayıhan’a tebriklerini iletirken, Yalova Üniversitemiz’in gerçekleştirmeyi planladığı tüm projelerle ilgili işbirliği içerisinde olabileceklerini belirterek ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.