Yalova Üniversitemiz’de Regaib Kandili Programı Düzenlenmiştir.

Yalova Üniversitemiz, mübarek Ramazan Ayı’nın habercisi 3 ayların başlangıcı olan Regaib Kandili gecesi programı düzenlemiştir. Yalova Merkez Camii’nde düzenlenen programa başta Yalova Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci olmak üzere çok sayıda akademisyen, idari personel ve Öğrencilerimiz katılım sağlamışlardır.

Yalova halkının da yoğun ilgi gösterdiği program, Yalova Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinin Kuran’ı Kerim Tilaveti ile başlamıştır. Kuran’ı Kerim Tilaveti sonrası İslami İlimler Fakültesi Öğrencilerimiz ilahi okumuşlardır.

İlahi sonrası İslami İlimler Fakültemiz’de görevli Dr. Öğr. Üy. Pehlul Düzenli, Regaib Kandili’nin ve mübarek üç ayların önemini ve anlamını anlatan bir sohbet gerçekleştirmişlerdir. Program bitiminde ise katılanlara irmik helvası ikram edilmiştir