Yalova Üniversitesi Bisiklet Takımı Birinci Oldu

Yalova Üniversitesi Bisiklet Takımı 1. Üniversiteler Arası Dağ Bisikleti yarışmasında birinci oldu.

Yalova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Bisiklet Takımı 28-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde düzenlenen 1. Üniversiteler Arası Dağ Bisikleti yarışmasına katılarak adını birincilik tabelasına yazdırdı. Yalova Üniversitesi ekibinin kadın takım sıralamasında birinciliği elde etmesinin yanı sıra bireysel kategoride ise öğrencilerden Binnur Gültekin ikinci, Elif Nur Talaş da üçüncü oldu.

Öğrenciler Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yalçın Tokay ile birlikte Yalova Üniversitesi Genel Sekreteri Hilmi Yanmaz’ı ziyaret ederek kazandıkları birincilik kupasını takdim ettiler. Genel Sekreter Hilmi Yanmaz öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.