Yalova Üniversitesi Futbol Takımı Şampiyon Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Futbol 2. Lig Grup müsabakaları üniversitemiz ev sahipliğinde Yalova’da düzenlendi. 25 Kasım 2014 tarihi itibariyle Yalova  Ahmet SARAÇ Stadyumu’nda başlayan grup müsabakaları 29 Kasım 2014 tarihinde tamamlandı. Müsabakalara üniversitemiz futbol takımının yanı sıra Bursa Uludağ Üniversirtesi, Bursa Orhangazi Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi futbol takımları katıldı. Tek devreli lig usülü ile oynanan grup müsabaları sonucunda  Yalova Üniversitesi takımı grubunu birincilikle bitirerek şampiyon oldu. Üniversitemiz futbol takımı bu başarısıyla ikinci lig kategorisinden birinci lige yükseldi.