Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi ‘Özgeçmiş Hazırlama Ve Mülakat Teknikleri’ Konulu Etkinlik Gerçekleştirdi

Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından, ‘Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri’ konulu online etkinlik düzenlendi.

Yalova Üniversitesi Kariyer Merkezi, üniversitemiz öğrencilerinin doğru meslek tercileri yapmalarını sağlamak ve iş hayatına giriş süreçlerinde onlara destek olmak için sıklıkla etkinlikler düzenliyor. Son olarak ASELSAN Konya İnsan Kaynakları Müdürü Selma Gedik’in konuşmacı olarak davet edildiği; ‘Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri’ konulu çevrimiçi etkinlik gerçekleştirdi. Etkinlikte, mülakat öncesi ve mülakat anında yapılması ile ilgili teknikler ve özgeçmiş hazırlama ile ilgili önemli bilgiler verildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, soru-cevap kısmından sonra sona erdi.