Yalova Üniversitesi Kültür ve Sanat Birliği Kulüp Danışman Öğretim Üyeleri Toplantısı

Yalova Üniversitesi Kültür Sanat Birliği (KSB) Kulüp Danışman Öğretim Üyeleri toplantısı Yabancı Diller Bölümü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitimden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Filiz Karaosmanoğlu, KSB Eşbaşkanı Yard. Doç.Dr. Sibek Kabakçı ve Güzel Sanatlar Koordinatörü Hakan Evciman’ın hazır bulunduğu toplantıya öğrenci kulüplerinin danışman öğretim üyeleri katıldılar. Prof.Karaosmanoğlu kulüplerin üniversiteye ve üniversitenin içinde bulunduğu kente kazandıracaklarından bahsederek, kısa zamanda verimli çalışmaların gerçekleştirildiğini vurguladı. Öğrencilerin sosyalleşerek sahiplenmeyi öğreneceklerini söyleyen Karaosmanoğlu, kulüp faaliyetlerinin öğrencilerimizin ders durumunu etkilemeyecek şekilde ayarlanması hususunda danışmanların dikkatlerini özellikle çekti. Sonrasında kulüp danışmanları, kulüplerinin tanıtımları ile ilgili söz aldılar ve planlanan etkinliklerle ilgili bilgiler verdiler. Yalova Üniversitesi KSB Eşbaşkanı Yard. Doç. Dr. Kabakçı ise Kulüp Esasları ve Kuruluşları hakkında genel bilgiler vererek kulüp danışmanlarını bilgilendirdi ve ardından Kulüpler Yürütme Kurulu oluşturuldu. İyi dilek ve temennilerin paylaşılmasının ardından toplantı sona erdi. Kulüplerimize başarılar diliyoruz.