Yalova Üniversitesi MARMARAKAF’a Katıldı

Yalova Üniversitesi 26-27 Şubat tarihlerinde Kocaeli'nde gerçekleşen Marmara Kariyer Fuarına (MARMARAKAF) katıldı.

Kocaeli Kongre Merkezinde düzenlenen kariyer fuarı, aralarında Yalova Üniversitesinin de bulunduğu 15 üniversitenin katılımıyla 26-27 Şubat’ta gerçekleşti. 1071 farklı firma ve kuruluşun katıldığı fuarı ziyaret eden öğrenciler iş ve staj olanakları hakkında bilgi edindi.

İki gün süren fuarda ziyaretçiler çeşitli etkinlik ve söyleşilere katılırken, gastronomi öğrencilerinin temsil ettiği standımız rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve rektör yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu'nun katılımıyla yoğun ilgi gördü. Fuarın son gününde Rektörümüz Prof. Dr. Bahçekapılı fuara katılan öğrencilerimizle sohbet ederek keyifli vakit geçirdi.