Yalova Üniversitesi Mezunları Kariyer Fuarı'nda Başarı Hikayelerini Paylaştı!

Yalova Üniversitesi Mezunları Kariyer Fuarı'nda Başarı Hikayelerini Paylaştı!

Yalova Üniversitesi I. Kariyer Fuarı'nda farklı fakülte ve meslek yüksekokullarından mezun olan başarılı isimler, mezun panellerinde bir araya gelerek öğrencilerle kariyer deneyimlerini paylaştılar.

Fen Bilimleri Mezunları Başarılarını Paylaştı:

Moderatörlüğünü Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy'un yaptığı Fen Bilimleri Mezun Paneline Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunumuz Erhan Akdere, Ulaştırma Mühendisliği bölümü mezunlarımız Sefa Gündoğdu ve Alper Keleşoğlu, Kimya ve Süreç Mühendisliği bölümü mezunumuz Ecem Türkmen Köylü ve Makine Mühendisliği bölümü mezunumuz Semih Semiz katılarak, sektördeki deneyimlerini ve Yalova Üniversitesi'nde aldıkları eğitimin faydalarını anlattılar.

Sosyal Bilimler Mezunları Kariyer Yolculuklarını Aktardı:

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taner Tatar'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen Sosyal Bilimler Mezun Panelinde İktisat bölümü mezunumuz İdris Safa Kaya, Uluslararası İlişkiler bölümü mezunumuz Lale Akbaba, Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü mezunumuz Merve Şeker, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü mezunumuz Sema Bastaban Yamak, Hukuk Fakültesi Mezunumuz Selman Serdar Kar ve İşletme Bölümü Mezunumuz Selahattin Öğütlü, farklı sektörlerde edindikleri deneyimleri ve kariyer yolculuklarını izleyicilerle paylaştılar.

Meslek Yüksek Okulları Mezunları İlham Verici Hikayelerini Anlattı:

Çınarcık MYO Müdürü İzzet İsmail Dur'un moderatörlüğünde gerçekleştirilen Meslek Yüksek Okulları Mezun Panelinde Aşçılık bölümü mezunumuz Arif Erdoğan, Su altı Teknolojileri Bölümü mezunumuz Canberk Gür, Yaşlı Bakımı Bölümü mezunumuz Selcan Tuncel, Yerel Yönetimler Bölümü mezunumuz Yasemin Keskin Karabacak, Turizm Otelcilik bölümü Mezunumuz Rahmi Çağrı Kaya ve İlk ve Acil Yardım Bölümü Mezunumuz Tuğçe Kaya, seçtikleri alanlarda edindikleri bilgi ve becerileriyle elde ettikleri başarıları ve ilham verici hikayelerini izleyicilerle paylaştılar.

Mezuniyet sonrası iş dünyasında nasıl bir yol izleyeceklerini merak eden öğrenciler için ilham verici bilgilerle dolu paneller, kariyer planlamalarına rehberlik etti.