Yalova Üniversitesi, Öğrencilere Staj ve İstihdam Fırsatları Sunmak İçin YTSO İle Görüştü

Yalova Üniversitesi, Öğrencilere  Staj ve İstihdam Fırsatları Sunmak İçin YTSO İle Görüştü

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Kariyer Merkezi Koordinatörü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yasin Galip Gençer ile Öğretim Görevlisi Dr. Sevim Gezegen Ünlü, öğrencilere ve mezunlara daha fazla staj ve istihdam fırsatı sunmak amacıyla Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile iş birliği görüşmeleri gerçekleştirdiler.

Görüşmeler kapsamında Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek ve Başkan Yardımcısı Sercan Şık ile bir araya gelen üniversitemiz temsilcileri, eğitsel ve sektörel iş birliği çerçevesinde atılacak adımları değerlendirdiler.