Yalova Üniversitesi Öğrencileri Mesleki Staja Başladı

Üniversitemiz Yalova Meslek Yüksekokulu bünyesinde yer alan Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümünde kayıtlı öğrencilerimiz, işletmede mesleki eğitim kapsamında sektörel tecrübe kazanmak ve kariyer gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Rixos Premium Tekirova oteliyle yapılan iş birliği çerçevesinde stajyer olarak çalışmaya başladılar. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yaz döneminde Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı ile Aşçılık Programı'na kayıtlı 27 öğrencimiz, Rixos Premium Tekirova Oteli'nde staj yapacaklar. İlk iş günlerinde öğrencilerimiz, otelin Genel Müdürü Tahir Altınkaya ve Eğitim ve Geliştirme Departman Müdürü Kemal Sümer tarafından düzenlenen oryantasyon programına katıldılar.

Öğrencilerimizi kutlar, kariyer ilerlemelerinde başarılar dileriz.