Yalova Üniversitesi Öğrencilerinin Yardımları Van’a Ulaştı

Yalova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı Atatürkçü Fikir Kulübü, Kadın Girişimciler Kulübü, YUMEC, Siyaset ve Fikir Kulübü, Genç Hukukçular Kulübü, Genç Tema Kulübü, Endüstri Mühendisliği Kulübü ve Bilişim Kulüplerinin öncülük ettiği  “Van’da Eğitim Üşüyor !” kampanyası kapsamında toplanan yardımlar Van’ın Erciş ilçesinin Ziyaret Köyü'nün Abdal Mezrası İlköğretim okuluna ulaştırıldı. Yardım kampanyasını düzenleyen öğrenci kulüplerince yapılan açıklamada “Yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması sürecine destek veren Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin BİLİK ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat ÖZLEK ile Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına ve gösterdikleri misafirperverlik ve özveri için teşekkür ederiz” denildi.