Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Sürün, Akademik Teşvik Ödülü Kazandı

Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Türk-İslam Sanatları Tarihi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Sürün, İslam Tetkikleri Dergisi'nde yayımlanan "Mehmed Esad Yesârî'nin İstanbul'da Bulunan Kitâbeleri" başlıklı makalesi ile İbn Haldun Akademi tarafından Akademik Teşvik ödülünü kazandı.

İbn Haldun Akademi tarafından bu yıl ‘estetik’ temasıyla düzenlenen bahar seminerlerinin kapanış programı, 29 Nisan-10 Haziran 2023 tarihleri arasında gerçekleşti. Kapanış programında, İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Arkan tarafından, Doç. Dr. Mustafa Sürün'e akademik teşvik ödülü takdim edildi.

Öğretim üyemiz Doç. Dr. Mustafa Sürün'ü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.