Yalova Üniversitesi Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü’nün Başarısı

Yalova Üniversitesi Yalova Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencileri Bölüm Başkanı Semih Arıcı, Öğretim Görevlileri Çağrı Dilmen, Fatih Taşpınar, Yasin Özaslan ve Arzu Çakmak eşliğinde 17-20 Şubat 2011 tarihleri arasında Tüm Aşçılar Federasyonu (TAF) tarafından düzenlenen ve Dünya Şefler Birliği’nce (WACS)  desteklenen, TÜYAP-İstanbul’da yapılan 9.Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’ne katıldılar. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali (İstanbul Mutfak Günleri) Türk Mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, aşçılar arasında yakınlaşmayı ve bilgi alışverişini sağlamak amacı ile düzenlenen Türkiye’nin en nitelikli gastronomi yarışmasıdır. Öğrencilerimiz Ümit Çelik, Fariz Akbal ile, Gizem Kocabaş Pratik Ekip kategorisinde üçüncü, Murat Doğu Pratik Ustalar kategorisinde dördüncü olarak önemli bir başarıya eriştiler. Emeği geçen öğretim görevlilerimizi ve değerli öğrencilerimizi kutlarız.