Yalova Üniversitesi Rektörü, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Lova Hotel’de gerçekleştirdiği kahvaltıda basın mensuplarına üniversitenin mevcut faaliyetleri ve projelerini anlattı. Prof. Dr. Bahçekapılı, tespit edilen eksikliklerin ve sorunların giderilmesi için üniversite yönetimi olarak verdikleri mücadeleleri detaylı olarak aktardı.

Rektör Bahçekapılı, üniversitenin öğrenci sayısının artmasının yanı sıra, araştırma ve proje faaliyetlerinin de hızla arttığını söyledi. Akademik ve sportif başarılar, öğrencilere staj imkanları ve  bütçe çalışmalarından bahsetti.

Yalova basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca, Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Prof. Dr. Hamit Er ile Genel Sekreter Vekili Yalçın Tokay, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Oğuzhan Köse de katıldı.

Sunum sonrası basın mensuplarının soruları yanıtlandı ve üniversitenin çalışmaları hakkında detaylı bilgi verildi.