Yalova Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Mediko Sosyal Merkezi Aile Hekimliği Hizmeti Yetkisi 20.04.2012

25 Mayıs 2010 tarih ve 27591 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Aile Hekimliği Uygulama Yönetmeliğinin “Yetkilendirilmiş Aile Hekimleri” başlıklı 25. Maddesinde, “Sağlık Bakanlığı  dışında birinci basamak sağlık hizmeti veren; üniversiteler, yetkilendirilmiş aile hekimliği hizmeti verilebilir'' denilmektedir. Bu kapsamda Yalova Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Mediko Sosyal Merkezi, gerekli şartları yerine getirerek ülkemizde sürdürülmekte olan aile hekimliği sisteminin tüm yetkilerine sahip oldu. Aile hekimliği hizmeti yetkisi de alan Mediko Sosyal Merkezi’ne Yalova Üniversitesi öğrenci ve personeli kendilerine en yakın Aile Hekimi olarak kayıt yaptırarak hizmet alabilecek.Hayırlı olsun.