Yalova Üniversitesi Sporcuları MuayThai ve Wushu Türkiye Şampiyonalarında Türkiye Dereceleri Elde Etti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen MuayThai ve Wushu Türkiye Şampiyonalarında Yalova Üniversitesini temsil eden sporcularımız kendi kategorilerinde Türkiye genelinde birincilik, ikincilik, gümüş madalya ve takım olarak da Türkiye üçüncülüğünün sahibi oldular.

“Wushu Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 2.liği”

28 – 30 Nisan 2023 tarihlerinde düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonası’nda Yalova Üniversitesi adına mücadele eden Spor Yöneticiliği Bölümü 1.sınıf sporcumuz Hakan Tunç 65 kiloda Türkiye 2.si oldu.

“MuayThai Türkiye Şampiyonası’nda Birincilik Yalova Üniversitesi Sporcularının”

2-5 Mayıs 2023 tarihlerinde Ordu Üniversitesinde düzenlenen MuayThai Türkiye Şampiyonasına katılan sporcularımız ise A division +91 kiloda birincilik ve B division 63,5 kiloda gümüş, takım halinde de üçüncülük kupası aldı.

Spor Yöneticiliği Bölümü 1.sınıf öğrencilerimiz Hakan Tunç ile Emirhan Yıldırım ve Antrenörlerimiz Doç. Dr. Nurullah Emir Ekinci ile Arş. Gör. Sinan Erdem Satılmış’ı katkılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.