Yalova Üniversitesi Tiyatro Kulübü’ne İki Ödül

Yalova Üniversitesi Kültür ve Sanat Birliği (KSB) Tiyatro Kulübü (YÜTİK) Türkiye’nin en geniş kampüsü Üniaktivite tarafından düzenlenen 5. En Aktif Kulüp Yarışması’nda Türkiye’nin en aktif ikinci sanat kulübü ödülüne layık görüldü. 25 Haziran 2011 tarihinde Üsküdar Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde, Türkiye’nin en aktif kulüpleri ödülleri sahiplerini buldu.Türkiye’nin dört bir yanından 716 kulübün başvuru yaptığı yarışmada, kulüpler “İş ve Kariyer” “Bilim ve Teknoloji” “Sanat” “Spor” “Düşünce ve Genel Kültür” ve “Sosyal Sorumluluk” kategorilerinde yarışarak her kategoriden onar kulüp halk oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucu finalde yarışmaya hak kazandı.Bu yıl Yalova Üniversitesi KSB YÜTİK “Sanat” ve KSB Bilişim Kulübü “Bilim ve Teknoloji” kategorisinde finale kaldı.Her kategoride ilk üç kulüp ödül almaya hak kazandı ve YÜTİK ikinci oldu. Dünya çapında birçok markanın sponsorları arasında bulunduğu yarışmada kategori ödülleri dışında “En İyi Afiş Tasarımı” “En İyi Uluslararası Aktivite”  “En Girişimci Aktivite” “ En Sıradışı Aktivite” “En İyi Web Sitesi” “Sosyal Paydaş Ödülleri” “Üniaktivite Özel Ödülü” gibi özel ödüller de sahiplerini buluyor.Lokal Anestezi projesi ile tanınan yapımcı Erim Özşen ve Yönetici Danışmanı Arzu Uğur'un sunuculuğunu yaptığı törende, kulüplere ödüllerini verenler arasında eski futbolcu Saffet Sancaklı, Teknik Direktör Ziya Doğan, Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak, TEMA Vakfı Başkan Vekili Deniz Ataç, Sunucu ve Program Yapımcısı Ceren Bektaş, Adli Tıp Profesörü Sevil Atasoy, Yazar ve Yapımcı Güven Erkin Erkal ile şarkıcılar Kendi ve Umut Kaya üniversitelilerle buluştu. Bu yıl beşincisi düzenlenen yarışmanın ödül töreninde YÜTİK Başkanı Serdar Yardak  YÜTİK Başkan Yardımcısı H. Çağdaş Aslan İletişim Sorumlusu Volkan Kılıç Bilişim Kulübü Başkanı Ahmet Kayır ve  Yönetim Kurulu Üyeleri  katıldı. Önce “Sanat” kategorisinde ödüllerin sahibini bulduğu törende YÜTİK ikincilik ödülünü Kulüp Başkanı Serdar Yardak aldı. S. Yardak konuşmasındada Yalova Üniversitesi yönetimine ve öğrencilere desteklerinden dolayı teşekkür etti.Kategori ödüllerinin dağıtılmasının ardından özel ödüllerin takdimine geçildi. Yalova Üniversitesi İletişim Sorumlusu ve Yalova Üniversitesi Üniaktivite Kampüs Elçisi Polimer Mühendisliği 1. Sınıf Öğrencisi Volkan Kılıç Üniaktivite Özel Ödülü olan “En Aktif Temsilci” ödülüne layık görüldü. Ödülünü Üniaktivite Genel Koordinatörü Güray Erişkin’den alan öğrencimiz konuşmasında ödülünü Yalova Üniversitesi tüm kulüpleri adına aldığını belirterek Yalova Üniversitesi yönetim kadrosuna teşekkürünü sundu. Öğrencilerimizi kutlarız.